Tanker
Outsourcing – sikkerhedschef på deltid

Outsourcing – sikkerhedschef på deltid

Mange virksomheder er opmærksomme på svindel og implementerer ofte løsninger for at reparere problemet, men de færreste har en forebyggende tilgang til svindel, tyveri og bedrageri. Det kan blive dyrt i længden og skabe utryghed i en virksomhed. I stedet bør man komme lignende problemstillinger i forkøbet og det gør man nemt ved at outsource opgaven til en sikkerhedskonsulent på deltid.

 

Der er ingen der bryder sig om jeres virksomhed som I selv gør og derfor foretrækker I muligvis at holde alle opgaver in-house. Også sikkerhedsopgaverne. Men det kræver et stærkt sæt kompetencer og erfaring inden for området for at varetage den mest væsentlige opgave i en virksomhed – at opretholde sikkerheden og forebygge tyveri og bedrageri.

 

Konsulenterne fra yourCompany har alle, med baggrunde i politiet, forsikringsbranchen eller efterretningstjenester, erfaring med sikkerhedsopgaver. Derfor kan man trygt overrække håndteringen af sikkerheden i sin virksomhed. Det kan være vanskeligt at dedikere ressourcer til at opretholde daglige sikkerhedsopgaver og -systemer på fuldtidsbasis og det er derfor yourCompany tilbyder nogle passende løsninger.

 

Skab tryghed i virksomheden

Ved at outsource sikkerhedsfunktionen til en ekspert fra yourCompany, kan I selv bestemme hvor mange timer I vil have funktionen til rådighed og have sin daglige gang i jeres virksomhed. Dermed kan man også justere behovet i forhold til de ressourcer man har til rådighed. Det er mere fordelagtigt konstant at varetage sikkerhedsopgaver om end på begrænset tid, frem for at fokusere på sikkerheden i ny og næ.

 

Man kan spare en masse penge i længden ved at forebygge potentielle problemer frem for at udforme lappeløsninger hver gang et nyt problem opstår. Med en sikkerhedschef på deltid fra yourCompany højner I både virksomhedens egne kompetencer samtidig med at have muligheden for at trække på en specialist, som har sin daglige gang hos jer.

 

Det kan være I har et sikkerhedsprojekt for øje, hvor I har brug for en koordinator med stor erfaring, eller det kan være, I vil implementere nogle løsninger for at undgå at stå i en ubehagelig situation med svindel og bedrageri. Det kan yourCompany hjælpe med i dét antal timer I har brug for.

 

Specialisten kan både hjælpe med specifikke opgaver, sørge for administrationen af sikkerhedssystemer og hjælpe med løse opgaver. Det kan også være, jeres nuværende sikkerhedschef med kort varsel har sagt op eller taget på orlov – her kan en af vores specialister også træder til. yourCompany står klar til at hjælpe døgnet rundt.