Tanker
Giv konferencen et ekstra pift

Giv konferencen et ekstra pift

Har du en business som du gerne vil rette op på og mener du, at det lige er en konference, som der skal til? Læs med her for at se hvordan du holder en god konkurrence, som man ikke falder helt i staver til. Med en god konference som denne kan du hurtigt rette op på din business.

Hvor har du konferencen?

Der er mange virksomheder, som vælger at afholde konferencen i deres egne lokaler. Men det er ikke den rette måde at gøre det på, hvis man gerne vil have videre succes med sin konference og sin business. Mødelokaler betyder noget, fordi det betyder noget hvilke omgivelser vi befinder os i. Vi mennesker er sociale og visuelle væsener hvilket er vigtigt at huske på, når man skal afholde konferencen.

Prioriter at afholde konferencen i nogle gode mødelokaler, som ligger i smukke omgivelser. På den måde kan man også nemmere tænke og planlægge. Og det vil generelt bare skabe en meget bedre konference, som vil afspejle sig godt på din business.

En lille tænkepause

Det er desuden en god ide at overveje hvilke tænkepauser man skal have undervejs unde selve konferencen. Vi mennesker er ikke robotter og vi har brug for at holde en pause af og til. Det er vigtigt at skabe plads til dette i skemaet.

Det er også en god ide at overveje, hvilke muligheder mødestedet egentlig har. Hvis man for eksempel vælger at afholde konference på Klinten, så kan man tilbyde alle sine kursister og mødedeltagere gratis yoga-timer. Det kan være helt fantastisk og en dejlig måde at give sine gæster en pause på.

Vi tænker simpelthen bedre, når vi lige har fået en lille pause. Så selv hvis du ikke har mulighed for at tilbyde gratis yoga-timer, så er det altså vigtigt at skabe plads til dette. Det kan også bare være rart lige at komme lidt ud i naturen lidt og mærke solen på sit ansigt. Det er blandt andet også derfor, at det ikke er lige meget, hvor det er konferencen bliver afholdt. Vælg et sted hvor folk lige kan komme ud og tænke lidt i ro og fred.

Rigeligt med mad

Det er til sidst også meget vigtigt at sørge for rigeligt med mad og drikke, når man afholder en konference. Uden mad og drikke duer helten ikke. Og det kan være meget svært for dine deltagere at holde det kørende, hvis de er sultne eller tørstige.

Det er vigtigt at overveje folks kostvaner, når man bestiller maden. Husk på at der kan være nogle vegetarer eller veganer i blandt deltager og de skal naturligvis også have noget at spise. Og tag også hensyn til folks allergier, hvis de gør dig opmærksom på dem.