Tanker
Gode sparetips til dig, som starter din egen virksomhed

Gode sparetips til dig, som starter din egen virksomhed

Vi ved godt, at du nok har travlt med at starte din egen virksomhed. Derfor har vi lavet denne hurtige guide til hvordan du kan spare en del penge – både før og efter du har startet din virksomhed. Lad os komme i gang!

 

Lav en gratis hjemmeside

Hvis du går og venter på at få et CVR-nummer, så kan det være, at du har lidt ekstra tid på nuværende tidspunkt. Det kunne derfor være en god ting at lave en gratis hjemmeside nu. Det kan gøres på mange forskellige måder, men WordPress er det mest populære CMS. Mange danske hjemmesider er netop bygget med WordPress.

 

Selve hjemmesiden er gratis, men du skal godt nok betale for hosting og for domænet. Domænet kan fås for 50 kroner om året hos forskellige danskere forhandlere af domæner. Hosting kan man få ned til 10 kroner om måneden, hvis man anvender en af de mange tilbud, der er på nuværende tidspunkt.

 

Sørg for at få en billig erhvervskonto

Når du har fået dit CVR-nummer, så skal du have dig en erhvervskonto. Dette skal du, fordi du jo skal kunne modtage penge fra dine kunder og samtidig også være i stand til at betale dine regninger. Problemet med at finde en erhvervskonto er bare, at det kan være meget dyrt, hvis man ikke sammenligner priserne på dem.

 

Sammenligner du ikke, kan du komme ud for at skulle betale 5000 kroner i oprettelse for din erhvervskonto. Dette er du nok ikke interesseret i, når du finder ud af, at du kan slippe med nul kroner i oprettelse. Dette kan du, hvis du betaler for Dinero Total. Hvis ikke, så kan du slippe afsted med kun at betale 1000 kroner i oprettelse, hvis du betaler for Dinero Pro. Betaler du for deres regnskabsprogram, så har du Dinero Pro. Betaler du ikke for det, så har du, hvad der kaldes Dinero Starter – her skal du desværre betale 4000 kroner i oprettelse.

 

Du kan sammenligne priser på erhvervskonti herinde: https://erhvervskontopris.dk/

 

Lad være med at bruge for mange penge på ubrugelige ting

Det kan være fristende at købe ind, når din virksomhed er klar til at køre. Du har måske brug for en computer eller lignende. Spørg dig selv, om du rent faktisk har brug for denne computer til at udføre arbejdet. Måske har du allerede en computer, som du ejer personligt, der kan anvendes til arbejdet uden problemer. En computer kan hurtigt koste 10000 kroner, og det er mange penge for en ny virksomhed. Det er korrekt, at du måske kan forhandle dig frem til billige priser som virksomhed, men er det nødvendigt? Stil dig selv dette spørgsmål, inden at du begynder at handle stort ind med virksomhedskortet.