Tanker
Bliv klogere på hvordan fremtidens betalinger ser ud

Bliv klogere på hvordan fremtidens betalinger ser ud

Du har sikkert hørt om, at online betalinger hele tiden ændrer sig. Hvis du er medlem af aldersgruppen unge voksne, så har du sikkert i din barndom oplevet, at der i større grad blev anvendt kontanter. I dag ser det helt anderledes ud. Hvornår har du sidst anvendt kontanter? Det kan de fleste ikke huske. Måske er svaret, at det er sidste gang du har været på ferie. Og i disse tider er det rigtig lang tid siden.

I dag bruger størstedelen kreditkort eller debitkort, og det er selvfølgelig også meget nemmere end at gå rundt med kontanter. Det muliggør også online shopping på en helt anden måde end før. Tidligere skulle man overføre pengene til sælgers bankkonto, når man handlede online. I dag er det meget nemmere at modtage penge som sælger, fordi der findes så mange forskellige muligheder og betalingsplugins.

 

At det er nemmere for folk at handle, betyder selvfølgelig også at de køber mere. Det giver god mening, at hvis der er mange forhindringer, når man skal købe, så ender man ikke med at foretage så mange impulskøb alligevel. Visse hjemmesider giver dig muligheden for at lave en såkaldt 1-click checkout, som gør, at du kan bestille og betale med 1 klik. Der er ikke meget tid til at overveje impulskøb.

 

Google Pay og krypto er fremtidens betalingsmidler

Hvis du har en smartphone med NFC, så kommer den nok med Google Pay installeret. Google Pay er i princippet det samme som Apple Pay og Samsung Pay. Alle 3 gør det muligt for dig at anvende din telefon til at betale med, når du står i butikkerne.

 

Hvis du som mange andre har handlet meget online i det sidste stykke tid, så har du nok bemærket en Google Pay knap på forskellige webshops. Denne gør det muligt for dig at betale meget hurtigt og præ-udfylde dine oplysninger, fordi Google jo allerede har dem. Dette er virkelig en god løsning, fordi det er implementering af 1 click checkout – uden at du har handlet der før. Har du derfor en webshop, er det næsten et must at implementere dette.

 

Et andet betalingsmiddel der vil blive brugt meget i fremtiden er selvfølgelig krypto. Måske har du allerede snakket om det med en ven eller kollega, hvor I nok har talt om Bitcoin og Ether. Du kan læse mere om kryptovaluta på en del danske hjemmesider, hvor vi kan nævne: https://mycrypto.dk/.

 

Bitcoin og Ethereum begynder flere og flere webshops også at tage imod, og de bringer mange fordele med sig. Eksempelvis skal du ikke længere tænke på risikoen for at dine kunder laver en indsigelse til banken. Med krypto er der ingen bank, og der er ingen autoritet, der kan trække penge tilbage. Aldrig.