Tanker
Opgrader kontoret med de nyeste printermodeller fra HP

Opgrader kontoret med de nyeste printermodeller fra HP

Trænger jeres kontorgrej til en opgradering? Brug et par effektive timer til at kigge jeres printere og andet kontorudstyr igennem. Har I de printere, som I har brug for? Har I udstyr, som blot står og fylder op? Læs med her.

Opfylder printeren jeres behov

Det vigtigste ved en god printer må være, at den skal opfylde dig og dine kollegers behov. Det kan godt være, at den printer I har, opfyldte jeres behov for at printe, scanne med mere, da I købte den. Men gør den det stadig? Måske har I ikke længere behov for en printer der kan faxe? Måske bruger I printeren så meget, at blækprinteren ikke kan følge med længere og der er behov for at få en anden type?

Sender I mange pakker ud af huset, har I måske behov for en ekstra lille labelprinter, så I ikke skal stå og skifte papiret ud med labels? Når I kender jeres konkrete behov, så bliver det meget nemmere at vurdere, om den gamle printer er god nok eller om det er på tide at opgradere til en nyere printermodel.

Få styr på toner- og blækleveringen

Når valget af printer er på plads, så skal der styr på blæk- og tonerleveringen. Der findes vel nærmest ikke noget mere irriterende end en printer, der altid er løbet tør for farvepatroner. Aftal på forhånd, hvem der bestiller, hvad I bestiller og hvor I bestiller jeres lasertoner og blækpatroner, og gør det til en vane at bestille det med det samme. Det kan for eksempel være en Hp 303XL Value Pack med dag-til-dag-levering. På denne måde er I altid sikre på, at I ikke løber tør for blæk på ubelejlige tidspunkter.