Tanker
Hvor får du en revisor til din enkeltmandsvirksomhed?

Hvor får du en revisor til din enkeltmandsvirksomhed?

Mange større virksomheder har revisorer ansat til at tage sig af det med tallene og skat, og alt det rod. Dette er ofte en rigtigt god ide, da det faktisk ender med at spare pengene gennem skatten. En revisor kan derfor ofte betale sig. Bliv klogere på, hvorfor en revisor er en god ide her.

En revisor giver overskud og sparer dig penge

En revisor er især en god ide, hvis du ikke lige har overskud, til at lave uendelige årsopgørelser, og hvis du måske ikke lige er den største matematiknørd, så er dette nok ikke det sjoveste, og det tager derfor langt længere tid, hvis man selv skal gøre det end, hvis man sætter en revisor til det. Det er langt rare, som ejer af enkeltmandsvirksomheden, at du ikke behøver at tage dig af alt dette med tallene, da du får på den måde får lov til at fokusere på det du har lyst til og synes er sjovt – de to ting hænger tit sammen. Det kan altså klart anbefales at uddelegerer opgaver.

Revisoren behøver ikke være en del af dit firma

Selvom Du er den eneste i virksomheden, så kan du få folk andre steder fra, til at tage sig af det besværgelige og lidt bøvlede arbejde. Du er samtidig sikker på at det bliver gjort bedre og hurtigere end du selv kunne gøre det, og alt i alt, så kan det bare virkelig anbefales at få fat i en god revisor, som kan tage noget af arbejdslæsset. Du kan endda finde nogen som har valgt at specialiserer sig i enkeltmandsvirksomheder. Her kan du blandt andet kigge på https://revisormikaelhansen.dk/, de har nemlig helt styr på de små virksomheder, og det kan altså klart anbefales at tjekke deres tilbud ud, og tage en snak med dem.