Tanker
Skal du bruge en hjemmeside prisberegner?

Skal du bruge en hjemmeside prisberegner?

Du skal have lavet en hjemmeside. Om du vil det eller ej, så skal der mønter til – men hvor mange?
Det kommer an på, hvor meget din hjemmeside skal indeholde, og hvor mange funktioner, der skal være. Du har nok allerede prøvet at bevæge dig rundt på en hjemmeside med få funktioner og minimeret indhold, og det passer også bedst til nogle hjemmesider, alt efter tema og den ønskede målgruppe. Du har også befundet dig på de mere avancerede hjemmesider, f.eks. SKAT og Kommune-hjemmesider, men hvad passer bedst til din hjemmeside? Hvor meget skal den mon indeholde af funktioner? Her kommer der lidt hjælp at hente, til den søgende:

Hjemmeside eller Webshop?

Hvilken en af de ovenstående, passer bedst til din hjemmeside? Skal der sælges eller informeres? Med en hjemmeside prisberegner har du muligheden for at få et godt overblik over, hvad din hjemmeside bør indebære. Skal du bruge en professionel hjemmeside, der fremlægger din service til brugeren, eller en unik hjemmeside med fokus på salg?

Sprog

Skal din hjemmeside indeholde andre sprog end dit modersmål? Også dét skal du vide, da det kræver ekstra arbejde, ift. om det er en international hjemmeside eller ej. Hvis du helst ser, at så mange som muligt besøger din hjemmeside, kan det som minimum være en god idé at tilbyde andre sprog.

Hvad med ekstra funktioner?

Har du overvejet cookie pop-up, Instagram feed, booking system, brugerlogin eller andet? En god idé kan være, selv at tjekke nogle af de sider som du kan sammenligne med din ønskede hjemmeside, og lægge mærke til, hvad der er blevet brugt af specielle funktioner. Cookie pop-up har f.eks. den funktion at indsamle data fra den enhed, som besøger den udvalgte hjemmeside.

Annoncering?

Når du får stykket en hjemmeside sammen, så er det godt at sørge for, at have annonceringen på det rene. Facebook, Instagram og Google annoncering er en god ting at have knyttet til din hjemmeside, hvid du, vel at mærke, ønsker mange besøgende. Er hjemmesiden til mere internt brug, f.eks. via din arbejdsplads, bør annoncering ikke være nødvendigt. Alt dette og ovenstående skal du som minimum overveje, og hvad bedre end en hjemmeside prisberegner til at undersøge de forskellige hjemmeside priser? På dén måde kan du trygt fravælge-og tilvælge de forskellige funktioner og sammenholde priserne med hinanden. Hvad ønsker du fra din hjemmeside og hvad ønsker du ikke?